Home / Invatamant / Festivalul ,,Studențiada” continuă și în 2020!

Festivalul ,,Studențiada” continuă și în 2020!

Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) a organizat și în acest an, Festivalul ,,Studențiada”, care se desfășoară exlusiv online, în perioada 16-20 noiembrie, sub sloganul „Educația pe primul loc”.

,,UNSR și-a propus să tragă un semnal de alarmă cu privire la importanța continuării procesului de formare academică, chiar și în condițiile în care activitățile noastre sunt limitate la mediul online. De asemenea, dorim să menținem activ spiritul studențesc în rândul membrilor federației și să prezentăm publicului larg voioșia cu care studenții noștri continuă să pună în aplicare proiecte și idei”, au transmis reprezentații UNSR.

UNSR împreună cu organizațiile membre din țară organizează aproximativ 70 de activități online. Studenți de la diverse facultăți și specializări prezintă idei despre cum ar trebui să arate domeniul educației, despre ce ar trebui schimbat sau adaptat, astfel încât procesul să fie optimizat.

Printre problemele subliniate se numără și accesul limitat la educație al copiilor din mediile defavorizate, precum și problematica materialelor didactice puse la dispoziția acestora sau sprijinirea și orientarea în carieră.

,,Chiar dacă ,,Studențiada” din acest an se desfășoară online, studenții nu își pierd entuziasmul și energia, pentru că în UNSR conectăm idei și construim experiențe”, au mai transmis reprezentații UNSR.

Lista integrală cu activitățile organizate de asociațiile de studenți poate fi consultată accesând https://studentiada.unsr.ro/ .

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaj de 1 Decembrie, din partea Primăriei Gorneşti

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share