Primăria orașului Ungheni angajează consilier Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1308 Vizualizări

Primăria orașului Ungheni angajează consilier

Primăria orașului Ungheni organizează un concurs luni, 21 decembrie, pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior, cu durata normală a timpului de lucru, în cadrul Serviciului de Urbanism și Amenajarea Teritoriului – Compartiment Urbanism.

Conform unui anunț publicat pe site-ul instituției, www.primariaungheni.ro, viitorii participanți trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute la articolul 465, alineatul (1) din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul Administrativ. De asemenea, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții de participare: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, într-unul din domeniile Arhitectură, Urbanism sau Construcții și instalații ale construcțiilor și vechime în specialitatea studiilor de minim 7 ani.

Concursul constă în următoarele probe: selecția dosarelor care se va face în termen de 5 zile lucrătoare de la data expirării temenului de depunere a dosarelor, proba scrisă în data de 21 decembrie, de la ora 10.00 și interviul care se susține în termen de 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Locul de desfășurare a concursului de recrutare este sediul Primăriei orașului Ungheni, nr. 357.

Dosarul fiecărui participant trebuie să conțină următoarele documente: fomular de înscriere la concurs, curriculum vitae, model comun european, copia actului de identitate, copii ale diplomelor de studii, ale altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări, copia carnetului de muncă și după caz, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării postului, funcției sau pentru exercitarea profesiei, copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzatoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului, cazier judiciar, declarație pe propria răspundere prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverința care să ateste calitatea sau calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Dosarele pentru concurs se vor depune la registratura Primăriei orașului Ungheni până în data de 9 decembrie.

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot accesa site-ul instituției, www.primariaungheni.ro.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE