Home / Invatamant / Școala Gimnazială ,,Liviu Rebreanu” angajează secretar

Școala Gimnazială ,,Liviu Rebreanu” angajează secretar

Distribuie

Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș organizează un concurs în data de 10 decembrie, pentru ocuparea postului vacant de secretar cu o normă, pe parcursul unei perioade nedeterminate.

Conform unui anunț publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, viitorii participanți trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale: cetățenie română și domiciliul stabil în România, cunoașterea limbii române scris și vorbit, vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitatea deplină de exercițiu, stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberată de medicul de familie sau unitățile medicale abilitate, îndeplinește condițiile de studii, și după caz de vechime în muncă sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs, candidatul nu a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului, contra autorităților, a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșită cu intenție, care l-ar face incompatibil cu exercitarea funcției, nu a împlinit vârsta legală pentru pensionare la limita de vârstă, condițiile enumerate mai sus trebuie îndeplinite cumulat.

Concursul constă în următoarele probe: selecția dosarelor și afișarea rezultatelor în data de 7 decembrie, la ora 12.00, proba scrisă în data de 10 decembrie, la ora 9.00, proba practică în data de 10 decembrie, la ora 13.45 și interviul în data de 10 decembrie, la ora 16.30.

Dosarul fiecărui participant va conține următoarele documente: cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului unității, copia xerox și originalul actului de identitate, certificatul de naștere și certificatul de căsătorie, dacă este cazul, original și copii, copia și originalul actelor de studii, copia xerox și originalul carnetului de muncă, raport salariat Revisal din care să rezulte vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverință medicală eliberată de medicul de familie care să ateste starea de sănătate, curriculum vitae format Europass.

Dosarele se pot depune la secretariatul unității școlare până în data de 4 decembrie, între orele 9.00 – 14.00. Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la adresa web www.edums.ro.

Alexandra HAJA

 

De asemenea, verificati

Șerban Radu George. ” Matematica pură este o artă abstractă ”

Distribuie Elevul Șerban Radu George este o adevărată revelaţie a matematicii de performanţă din județul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.