Luduș: Un consilier local, în comisia pentru Liceul Tehnologic nr. 1 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 701 Vizualizări

Luduș: Un consilier local, în comisia pentru Liceul Tehnologic nr. 1

Prof. Claudiu Corneliu Ciucă, directorul Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș, a solicitat Consiliului Local Luduș să desemneze un consilier local care să facă parte din Comisia de evaluare și asigurare a calității învățământului pentru o perioadă de patru ani, începând cu anul școlar 2020-2021.

În Raportul de specialitate privind desemnarea unui reprezentant al Legislativului local la Liceul Tehnologic nr. 1, administratorul public al orașului, Marius Dudilă, a precizat cadrul legal în care se poate face propunerea: „În conformitate cu articolul 11, alineatul (1), alineatul (4), litera „e” și alineatul (9) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 75/2005, privind asigurarea calității educației, cu modificările și completările ulterioare și în temeiul prevederilor articolului 129, alineatul (7) litera „a” și alineatul (14), articolul 139 (1) și articolul 196 (1) litera „a” din Ordonanța de Urgență a Guverrnului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ”.

Având în vedere și Referatul de aprobare al primarului orașului Luduș, Cristian Moldovan, consilierul Sorin Hățăgan a fost desemnat ca reprezentant al Legislativului local în Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș, propunere care a fost aprobată în unanimitate în Consiliul Local Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE