O veste bună de la Terapia! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1970 Vizualizări

O veste bună de la Terapia!

Ce bine ar fi sa producem in Romania!

Terapia – o companie SUN PHARMA (Terapia), anunță că începând cu 28 noiembrie 2020 aduce în țară cel de-al doilea lot de 440.000 tablete de Fluguard (favipiravir), antiviralul folosit cu succes pentru tratarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2. Alte 110.000 de tablete urmează să ajungă până la data de 15 decembrie 2020 pentru a acoperi astfel nevoia urgentă a unui tratament adecvat pentru pacienții români diagnosticați cu COVID-19.

Mai mult decât atât, începând cu luna ianuarie 2021 compania poate livra circa 500.000 tablete lunar, în funcție de necesarul pe care Comisia de Specialitate a Ministerului Sănătății îl va solicita.

În paralel, Terapia mai analizează și posibilitatea fabricării acestui preparat în țară în colaborare cu o altă companie românească, pentru a asigura astfel o aprovizionare stabilă și un acces rapid al pacienților la tratament.

Dr. Florin Buicu,

Deputat PSD de Mureș,

Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE