Simulatoare NASA la Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1082 Vizualizări

Simulatoare NASA la Târgu Mureș!

”Space in the city” reprezintă o experiență completă de a testa programul oficial de antrenament al astronauților, fiind lansat în cadrul Shopping City din Târgu Mureș la data de 19 noiembrie, organizatorii invitând curioșii să își testeze abilitățile de astronauți prin intermediul Virtual Reality, prilej cu care participanții pot alege dacă doresc să viziteze Luna, Marte, sau doar să călătorească într-o rachetă.

De asemenea, participanții își pot testa abilitățile în cele mai dificile condiții pentru astronauți, precum accidente în care pot pierde controlul navei în care se află.

Dacă v-am trezit curiozitatea, puteți face o vizită expoziției NASA disponibilă în incinta Shopping City Târgu Mureș, de luni până vineri, între orele 14.00 – 21.00, sau sâmbătă – duminică, între orele 10.00 – 21.00, în ambele situații ultima intrare fiind la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile la următoarea adresă: https://www.iabilet.ro/bilete-targu-mures-space-in-the-city-60671/.

Totodată, pe pagina de Facebook a evenimentului, există un concurs prin care se poate câștiga o invitație pentru 4 persoane, respectiv 2 adulți plus 2 copii, precum și 20 de jetoane cu o valoare totală de 280 de lei. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți într-un comentariu la postare câte tipuri de simulatoare sunt disponibile în cadrul expoziției. Concursul se va încheia miercuri, 25 noiembrie, iar câștigătorul va fi anunțat în următoarea zi.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE