Home / Luduș / Informații despre programul Spitalului Orășenesc Luduș

Informații despre programul Spitalului Orășenesc Luduș

Ambulatorul de Specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Luduș funcționează cu program normal pentru toate specialitățile și serviciile sale, de la consultații și analize, până la radiografii, ecografii, examinări medicale pentru fișe de condus, fișe auto, angajare sau căsătorie.

De asemenea, în zilele de marți, cu program între orele 18.00 – 22.00, cabinetul ORL funcționează în regim cu plată, iar programările se pot face la numărul de telefon 0265-411.919.

Totodată, continuă și consultațiile la distanță, iar pacienții care optează pentru această variantă, trebuie să trimită medicilor un SMS cu textul ,,rog consultație la distanță” în programul de lucru, urmând ca medicul să îi sune înapoi de îndată ce e disponibil. Potrivit reprezentanților spitalului, dacă situația pacientului nu poate fi rezolvată prin consultație la distanță, atunci va trebui să își facă o programare pentru o consultație clasică.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie de vaccinare la UMFST!

Persoanele care doresc să se vaccineze (studenți, cadre didactice de la Facultățile de Medicină, Medicină …