Home / Administratie / Drumul județean dintre DN 15 și Bogata, lărgit

Drumul județean dintre DN 15 și Bogata, lărgit

Aleșii județeni au aprobat joi, 26 noiembrie, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Lărgire drum județean DJ153E DN15 – Bogata – faza DALI”, la o valoare totală a investiției de 26.372.426 de lei, cu TVA inclus.

Potrivit Referatului de aprobare al proiectului de hotărâre, document publicat pe pagina web a Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro, drumul județean DJ 153E aparține domeniului public al Județului Mureș și se află în administrarea Consiliului Județean Mureș.

”Este un drum asfaltat care face legătura între DN15 și satul Bogata și este pe teritoriul administrativ al comunei Bogata având o lățime a părții carosabile de 3,6 metri, respectiv o singură bandă de circulație. Având în vedere starea de viabilitate a acestui tronson de drum judeţean, în vederea eliminării disconfortului și a dificultăților de circulație, se impune reparația acestuia prin realizarea unei lărgiri prin îmbrăcăminți bituminoase ușoare”, se menționează în documentul respectiv.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Independența procurorilor apărată de către asociațiile magistraților

Asociația Magistraților din România (AMR), Asociația Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO) și Asociația Procurorilor …