Home / Administratie / Întâlnire între primarul Sighișoarei și antrenorii CSM Sighișoara

Întâlnire între primarul Sighișoarei și antrenorii CSM Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat miercuri, 25 noiembrie, pe rețeaua de socializare Facebook, că a avut o întâlnire cu antrenorii CSM Sighișoara pentru a-i asigura de sprijinul său în continuarea activității sportive a clubului, discutându-se în același timp și modul în care se pot rezolva problemele existente pe fiecare disciplină sportivă.

,,Știu, îmi veți semnala starea deplorabilă în care s-a lăsat să se ajungă Stadionul Municipal și Sala Polivalentă. Vă dați seama că muncim pentru soluții, însă trebuie răbdare pentru a avea rezultate bune și adaptate la nevoile Sighișoarei – nu proiecte megalomane imposibil de realizat. La discuții a participat telefonic și domnul antrenor Ioan Avram, care se află zilele acestea în cantonament. Domnul director interimar, Cosmin Lucian Abrudan nu a putut să participe din motive de sănătate. Stați liniștiți, știu cât de important este sportul, ce impact are pentru comunitatea noastră și vă asigur că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună. Comunicăm deschis, transparent și cu maturitatea care se impune în astfel de situații”, a informat Iulian Sîrbu.

Andreea ȚIȚIU

Sura foto: Iulian Sîrbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conducerea Comunei Hodac în formula completă. Ioan Feier ales viceprimar

Căminul Cultural din localitatea Hodac a găzduit marți, 12 ianuarie, ședința ordinară a Consiliului Local …