Home / Consiliul Judetean Mures / Târgu Mureș: Investiție de 2 milioane de lei aprobată pentru Clinica de Pneumologie

Târgu Mureș: Investiție de 2 milioane de lei aprobată pentru Clinica de Pneumologie

Consilierii județeni au aprobat joi, 26 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentația tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Amenajare Curte Clinica Pneumologie”, la valoarea totală a investiției de 2.067.013 de lei, cu TVA inclus.

Clinica de Pneumologie se află în intravilanul municipiului Târgu Mureș, pe strada Gheorghe Marinescu nr. 5, pe un teren aflat în proprietatea Județului Mureș, cu drept de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Județean Mureș.

”Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş 10/30 ianuarie 2020 a fost încuviințată realizarea investiției ”Amenajare curte Clinica Pneumologie”. În prezent, pe amplasament există un sistem rutier neadecvat, degradat, care îngreunează circulația autovehiculelor și care nu corespunde normelor în vigoare. De asemenea, nu există locuri de parcare amenajate corespunzător, ci doar parcări improvizate, care nu asigură o scurgere a apei pluviale de pe amplasament, acest lucru creând un plus de disconfort. În vederea eliminării disconfortului, pentru asigurarea circulației în incinta spitalului în condiții de siguranță și confort și pentru promovarea investiției s-a realizat o documentație tehnico-economică de către SC JNJ Proiect SRL din Târgu Mureș”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Extinderea și modernizarea școlii primare Șoard

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share