Home / Consiliul Judetean Mures / Târgu Mureș: Proiect pentru amenajarea curții Clinicii de Boli Infecțioase 1

Târgu Mureș: Proiect pentru amenajarea curții Clinicii de Boli Infecțioase 1

Aleșii județeni au aprobat joi, 26 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentația tehnico-economicăși indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Amenajare curte Clinica de Boli Infecțioase 1”, la valoarea totală de 2.549.080 lei, cu TVA inclus.

Clinica de Boli Infecțioase 1 se află în intravilanul municipiului Târgu Mureș, pe strada Gheorghe Doja nr. 89, pe un teren aflat în proprietatea Județului Mureș, cu drept de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Județean Mureș.

”În prezent, pe amplasament există un sistem rutier neadecvat, degradat, care îngreunează circulația autovehiculelor și care nu corespunde normelor în vigoare. De asemenea, nu există locuri de parcare amenajate corespunzător, ci doar parcări improvizate, care nu asigură o scurgere a apei pluviale de pe amplasament, acest lucru creând un plus de disconfort. În vederea eliminării disconfortului, pentru asigurarea circulației în incinta spitalului în condiții de siguranță și confort și pentru promovarea investiției s-a realizat o documentație tehnico-economică de către SC JNJ Proiect SRL, din Târgu Mureș”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Finanțarea investiției se va realiza din bugetul Consiliului Județean Mureș sau alte fonduri legal constituite.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adolescentă de 15 ani din Mureș, mamă a primului nou născut în 2021

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care are domiciliul în județul Mureș, a devenit …