Târgu Mureș: Proiect pentru amenajarea curții Clinicii de Obstretică – Ginecologie Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 541 Vizualizări

Târgu Mureș: Proiect pentru amenajarea curții Clinicii de Obstretică – Ginecologie

Consilierii județeni au aprobat joi, 26 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Amenajare curte Clinica Obstetrică – Ginecologie”, la valoarea totală a investiției de 1.367.237 de lei cu TVA inclus.

Potrivit Referatului de aprobare al proiectului de hotărâre, document publicat pe pagina web a Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro, imobilul este situat în intravilanul municipiului Târgu Mureș, strada Köteles Sámuel nr. 29, este proprietatea publică a Judeţului Mureş, cu drept de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Județean Târgu Mureș, iar terenul studiat are o suprafață de 1.800 de metri pătrați.

Conform aceleiași surse, investiția ”propune amenajarea unui număr total de 29 de locuri de parcare pentru autoturisme și 2 locuri de parcare pentru ambulanțe din dale înierbate/ pavele ecologice autoblocante, înlocuirea conductelor de utilități existente, plantarea a 21 de copaci și arbuști, amenajare a 352 de metri pătrați spații verzi, realizarea unui sistem de iluminat exterior și repararea gardului.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE