Home / Consiliul Judetean Mures / Târgu Mureș: Proiect pentru amenajarea curții Clinicii de Obstretică – Ginecologie

Târgu Mureș: Proiect pentru amenajarea curții Clinicii de Obstretică – Ginecologie

Consilierii județeni au aprobat joi, 26 noiembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Amenajare curte Clinica Obstetrică – Ginecologie”, la valoarea totală a investiției de 1.367.237 de lei cu TVA inclus.

Potrivit Referatului de aprobare al proiectului de hotărâre, document publicat pe pagina web a Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro, imobilul este situat în intravilanul municipiului Târgu Mureș, strada Köteles Sámuel nr. 29, este proprietatea publică a Judeţului Mureş, cu drept de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Județean Târgu Mureș, iar terenul studiat are o suprafață de 1.800 de metri pătrați.

Conform aceleiași surse, investiția ”propune amenajarea unui număr total de 29 de locuri de parcare pentru autoturisme și 2 locuri de parcare pentru ambulanțe din dale înierbate/ pavele ecologice autoblocante, înlocuirea conductelor de utilități existente, plantarea a 21 de copaci și arbuști, amenajare a 352 de metri pătrați spații verzi, realizarea unui sistem de iluminat exterior și repararea gardului.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Schimbare majoră în statutul prefecților și subprefecților

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul României a aprobat modificarea statutului prefecților …