Home / Invatamant / Workshop educațional la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”

Workshop educațional la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”

Universitatea ,,Dimitrie Cantemir” (UDC) din Târgu Mureș organizează joi, 26 noiembrie, între orele 16.00 – 17.00 un workshop intitulat ,,Educație și formare prin proiecte europene”, în cadrul Simpozionului Național ,,Educație, Știință și Societate în secolul XXI”.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina web a UDC Târgu Mureș, www.cantemir.ro, evenimentul se va desfășura exclusiv online, sub forma unui workshop coordonat de un moderator invitat, respectiv Cristiana Chira, profesor de chimie-fizică, grad didactic I, experiență de peste 10 ani în management educațional și managementul proiectelor, mentor, formator, în cadrul Colegiului Național ,,Unirea” din Târgu Mureș.

În timpul workshop-ului se va prezenta proiectul ”Profesori dedicați – copii educați” și se va dezbate următoarea temă: ”rezultate și impact pe termen lung asupra actului educational”.

Pentru informații suplimente, persoanele interesate pot accesa pagina web a UDC Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rămas bun, Radu Ungureanu!

Cunoscutul și apreciatul medic veterinar Radu Ungureanu, fost director al Agenției de Plăți și Intervenție …