Program de susținere a tinerilor antreprenori la Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 839 Vizualizări

Program de susținere a tinerilor antreprenori la Mureș

Reprezentanții JCI Târgu Mureș au anunțat vineri, 27 noiembrie, faptul că în vederea susținerii tinerilor antreprenori români, organizează Programul Național de Mentorat Intensiv pentru Activitățile de Consultanță în Management din România, în colaborare cu Jors Ilariana Maria.

Programul este gratuit și are menirea  de a ajuta participanții să își dezvolte abilitățile din sectorul consultanței în management și să înțeleagă politicile cu privire la finanțările nerambursabile.

,,Publicul țintă sunt tinerii cetățeni români cu vârsta până în 40 de ani și cu  experiență de maximum 2 ani în domeniul consultanței în management, fiind binevenite și  persoanele fără pregătire în domeniul consultanței, care-și asumă ca până la finalul programului să înființeze o societate de consultanță. Noi, echipa JCI Târgu Mureș, ne asigurăm că veți avea acces la cele mai bune informații  de la cei mai pregătiți oameni din domeniu pentru a vă dezvolta afacerea”, au transmis reprezentanții JCI Mureș.

Mai multe detalii despre program se pot găsi la următorul link: https://jcimures.ro/program-de-mentorat-pentru-consultanti/.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE