Home / Administratie / Primăria Sântana de Mureș: „La Mulți Ani, România!”

Primăria Sântana de Mureș: „La Mulți Ani, România!”

Distribuie

Dumitru Moldovan, primarul Comunei Sântana de Mureș – mesaj de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

„Dragi locuitori ai Comunei Sântana de Mureș! Ne bucurăm în aceste zile de două mari sărbători ale neamului. Praznicul Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul românilor, cel care a propovăduit Evanghelia și a condus la creștinarea poporului. Apoi, sărbătoarea tuturor românilor, ”Ziua Națională a României”, consfințită prin Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, act care a împlinit aspirațiile de unitate și libertate ale nației.

Ziua de 1 Decembrie implică, înaintea tuturor onorurilor, cinstirea memoriei eroilor care și-au jertfit viața în Primul Război Mondial. Așa cum se cuvine, vom organiza o scurtă ceremonie de depunere a coroanelor.

Trecem prin clipe dificile: lupta cu dușmanul invizibil, COVID – 19, ne afectează pe toți.

Având în vedere restricțiile impuse, manifestările dedicate Sărbătorii Zilei Naționale vor fi limitate anul acesta în întreaga țară.

Totuși, putem să demonstrăm unitate și coeziune în alte forme, specifice acestor vremuri. Vă îndemn să dăm în continuare dovadă de responsabilitate, ajutor și susținere față de semeni, ca să trecem cu bine de această perioadă.

Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată! Ați ales calea rațională, ați ținut cont de faptul că o adevărată administrație se face în mod planificat, calculat, pentru viitor. Prin decizia luată ați dat gir modernizării comunei și obținerii rezultatelor propuse, pentru investițiile în curs și cele viitoare.

Ca primar, alături de consilierii locali și angajații Primăriei, acordăm sprijin acolo unde este nevoie și unde se poate. Sunt însă multe situații care se rezolvă cu ajutorul dumneavoastră, al locuitorilor comunei.

De aceea, este necesar să rămânem sănătoși, cu toții. Să avem grijă sporită unii față de alții, adulți, copii și bătrâni, deopotrivă. Astfel, vom reuși să trecem cu succes peste acest flagel și să revenim la starea de normalitate. Pentru că am încredere în vrednicia și capacitatea locuitorilor comunei și sunt convins că lucrurile vor evolua spre bine, doresc să vă mulțumesc fiecăruia pentru felul în care gestionați actuala situație!

Revin la importanța cinstirii și sărbătoririi zilei de 1 Decembrie. Anul acesta, vă propun să serbăm acest eveniment însemnat în familie, alături de cei dragi. Sentimentele și respectul pentru Ziua Națională a României sunt și vor rămâne prețioase în inimile noastre, în ciuda greutăților actuale!

De 1 Decembrie vă urez „La mulți ani!”, bucurie și pace în suflete, dumneavoastră, tuturor locuitorilor Comunei Sântana de Mureș!

La mulți ani România!”

Dumitru Moldovan – Primar Comuna Sântana de Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.