Home / Politic / La mulți ani, dragi concetățeni!

La mulți ani, dragi concetățeni!

La mulți ani, dragi concetățeni!

Ne regăsim în fiecare an de 1 Decembrie cu emoția reînnoită a zilei noastre de mare sărbătoare, care ne unește prin ani și ne amintește ca suntem unul. Un popor care privește cu speranță, cu dorințe, cu planuri și idealuri, spre un viitor în care viețile noastre și ceea ce clădim să capete un contur mai clar, mai liniștit, mai sigur.

Acest an ne-a împovărat pe toți, pe unii mai mult, mai dureros, cu teamă, cu pierderi, cu spaime pentru cei dragi, cu dor de ei. Ca medic, ca universitar, ca cetățean, aș vrea să ne regăsim azi cu încrederea că rezistând, onorându-ne îndatoririle profesionale și respectând regulile, cu dragoste și empatie pentru aproapele nostru, vom reuși să trecem de nedreapta luptă cu această pandemie.

Sunt convins că ne animă același gând de bine, că ideea de unitate își găsește locul în mijlocul nostru mai mult chiar ca alteori. Suntem parte a unui întreg, a unei națiuni, și îmi doresc ca truda fiecăruia să se facă simțită, iar vocea fiecăruia să fie auzită.

În prag de sărbători creștine, de un nou an, de un nou început, să ne amintim că soarta unei națiuni se făurește prin dorința și mobilizarea oamenilor ei.

Va doresc încredere, putere, sănătate!

La mulți ani!

Prof. dr. Leonard Azamfirei

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO – INTERVIU. Tanaszi Sarolta, medicul dedicat sănătății sighișorenilor

Tanaszi Sarolta, medic specialist de sănătate publică și management, manager al Spitalului Municipal din Sighișoara, …