Home / Politic / La mulți ani, dragi mureșeni și târgumureșeni! La mulți ani, dragi români!

La mulți ani, dragi mureșeni și târgumureșeni! La mulți ani, dragi români!

„De o mie de ani vă aşteptăm şi aţi venit ca să nu ne mai despărţim niciodată. Sunt clipe în viaţa unui neam de fericire atât de mare că răscumpără veacuri întregi de dureri. Bucuria noastră nu e bucuria unei singure generaţii, ea e sfânta cutremurare de fericire a întregului popor românesc, care de sute şi sute de ani a stat sub urgia soartei cele mai cumplite, fără a pierde credinţa lui nestrămutată în această zi ce ne uneşte şi care nu se putea să nu vie”, le spunea Ion I. C. Brătianu delegaților din Transilvania care au adus în 1918 Rezoluţia Unirii de la Alba-Iulia. Iar aceste vorbe trebuie să ne rămână întipărite în memoria colectivă și să ne inspire în toate acțiunile următoare.

În aceste momente ne amintim cu respect de jertfa înaintașilor noștri pentru îndeplinirea unui ideal național suprem.

Azi simțim mai intens românește, ne mândrim cu identitatea și cu țara noastră frumoasă și greu încercată de-a lungul anilor.  Dar tot azi trebuie să privim la România puternică, la această țară care și-a ocupat un loc în Europa și în lume, care scapă de greșelile trecutului și care privește cu încredere spre viitor. Avem cu toții datoria să contribuim la evoluția țării, să gândim și să implementăm proiecte și strategii care să aibă ca rezultat dezvoltarea națională. Azi ne unim în spirit și simțiri și celebrăm onoarea și sacrificiul strămoșilor noștri.

La mulți ani, România!

Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș

(Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația județeană Mureș, executat de SC Zi de Zi Events SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200025)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un preot din Luduș trimite apă în deșert

Preotul Sorin Valer Russu a aboslvit Facultatea de Teologie Greco-Catolică de la Blaj în anul …