Home / Administratie / Lucreția Cadar: „Să fim mai buni, mai corecți mai inimoși, mai uniți și mai mândri de națiunea și de țara noastră”

Lucreția Cadar: „Să fim mai buni, mai corecți mai inimoși, mai uniți și mai mândri de națiunea și de țara noastră”

Ziua Națională a fost mereu marcată cum se cuvine la Deda. Anul 2020 face excepție datorită pandemiei, lucru care nu știrbește cu nimic gândurile celor aflați în fruntea comunei etalon a Văii Mureșului Superior față de sărbătoarea de suflet a tuturor românilor.

„1 Decembrie, Ziua Națională a României este ziua în care se cuvine să păstrăm România în dreptul inimii, trebuie să ne amintim să fim mai buni, mai corecți mai inimoși, mai uniți și mai mândri de națiunea și de țara noastră. În fiecare zi, dar mai cu seamă azi trebuie să ne respectăm și să ne păstrăm valorile și tradițiile pentru care strămoșii noștri au luptat și ni le-au lăsat moștenire. Azi trebuie să privim spre viitorul nostru al tuturor, să lăsăm ura și dezbinarea la o parte și să ne simțim mândri de istoria noastră și de limba română. La mulți ani, România, la mulți ani, români!”, a postat pe pagina sa de Facebook,  Lucreția Cadar, primarul comunei Deda.

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Teqball de Mondiale, la Târgu Mureș

Cei mai buni jucători de teqball din România s-au întrecut în cadrul etapei a II-a …