Mircea Dușa, fost ministru al Apărării și prefect al județului Mureș, susține candidaturile domnului Leonard Azamfirei și a doamnei Dumitrița Gliga pentru Parlamentul României Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 594 Vizualizări

Mircea Dușa, fost ministru al Apărării și prefect al județului Mureș, susține candidaturile domnului Leonard Azamfirei și a doamnei Dumitrița Gliga pentru Parlamentul României

Sunt întrebat adesea de ce m-am retras din activitatea publică. Răspunsul este unul simplu: nu sunt de acord cum se face politică în acest moment, cum se va administra economic și social țara, nu-mi place demagogia, nu pot fi de acord cu încălcarea în picioare, zilnic, a prevederilor Constituției.

Se vorbește foarte des de reformarea clasei politice, dar singurul partid care a făcut un pas în acest sens este Partidul Social Democrat, propunând peste 70% candidați noi pentru alegerile parlamentare.

Un exemplu este Organizația PSD Mureș care ne propune persoane care n-au avut funcții politice.

Domnul Leonard Azamfirei, rectorul UMFST, un manager de excepție, pentru Senatul României, și doamna Dumitrița Gliga, cu experiență deosebită în domeniul corporatist, pentru Camera Deputaților.

Acesta este motivul pentru care susțin candidaturile propuse de Organizația PSD Mureș.

Nu trebuie să uităm că votul în județul Mureș are un caracter etnic, fapt dovedit și la recentele alegeri locale, de aceea dacă dorim să fim bine reprezentați în Parlamentul României nu trebuie să dispersăm votul. Haideți să fim uniți și să votăm candidații unui singur partid!

Anul trecut am fost împreună peste 9.000 de persoane în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș pentru a sărbători Ziua Națională a României.

Din păcate, anul acesta nu este posibil să avem un asemenea eveniment, dar avem posibilitatea să fim uniți pe data de 6 decembrie pentru un viitor mai bun al românilor.

La mulți ani, români!

La mulți ani, România!

Mircea Dușa

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE