Muncă în folosul comunității în locul  amenzilor neachitate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 582 Vizualizări

Muncă în folosul comunității în locul amenzilor neachitate

Pentru persoanele fără venituri și bunuri urmăribile, amenzile neachitate se pot înlocui cu munca în folosul comunității, informează Serviciul Public de Impozite și Taxe Ibănești.

„În cazul amenzilor neachitate, pentru persoanele care nu au venituri sau bunuri urmăribile, și, prin urmare, nu se poate porni executarea silită, există posibilitatea înlocuirii acestora cu munca în folosul comunității.În acest sens, serviciul va sesiza instanța de judecată în vederea înlocuirii amenzii cu obligativitatea prestării unei activități în folosul comunității, potrivit O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, cu modificările și completările ulterioare și O.G. nr. 55/2002 privind regimul juridic al prestării unei activități în folosul comunității, cu modificările și completările ulterioare. După emiterea sentinței, Serviciul Public de Impozite și Taxe Ibănești va radia procesele verbale de contravenție din evidențele fiscale, urmând a fi pusă în aplicare sentința de executare a unei activități în folosul comunității”, informează Primăria Ibănești.

Persoanele cu amenzi neachitate, care nu au venituri și bunuri urmăribile și doresc înlocuirea acestora cu munca în folosul comunității, sunt rugate să contacteze telefonic Primăria Ibănești, telefon: 0265.538.300.(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE