Home / Politic / Partidul Național Liberal vine cu soluții concrete pentru a susține economia României

Partidul Național Liberal vine cu soluții concrete pentru a susține economia României

România se confruntă cu cea mai gravă criză din ultimii 30 de ani, iar în acest context Partidul Național Liberal (PNL) a avut curajul de a-și asuma răspunderea guvernării și a ales să nu lase țara la greu. Astfel, în ciuda situației actuale, PNL a demonstrat că România se poate dezvolta și că greșelile trecutului pot fi corectate. De mai bine de 9 luni ne luptăm cu pandemia generată de Coronavirus, iar fosta guvernare PSD a lăsat stocuri zero la medicamente și echipamente, lipsa unor protocoale pentru a acționa în cazuri de pandemie, însă, într-un timp foarte scurt, au fost elaborate noi măsuri strategice.

Criza sanitară este dublată și de cea economică, dar PNL a reușit, prin strategiile elaborate de specialiștii săi, să păstreze locurile de muncă, iar datele Institutului Național de Statistică arată că acum sunt cu 15.000 mai mulți anagajați decât la începutul anului. Mai mult decât atât, pentru a susține economia, încă de la preluarea Guvernului, PNL a decis eliminarea taxelor impuse de PSD, o adevărată corvoadă pentru companiile românești. De asemenea, au fost majorate pensiile cu 14%, aceasta fiind cea mai mare creștere din ultimii 20 de ani.  România este singurul stat din Uniunea Europeană care a reușit să facă acest lucru în contextul crizei actuale. Prin toate acțiunile întreprinse, PNL oferă garanții, certitudini, viziune, parteneriate strategice și fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale.

Pe 6 decembrie mergem cu toții la vot cu dorința de a contribui la evoluția României!

Dezvoltăm Târgu Mureșul! Dezvoltăm Mureșul! Dezvoltăm România! Reușim! Împreună!

Ervin Molnar,

Președintele PNL Târgu Mureș

(Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația județeană Mureș, executat de SC Zi de Zi Events SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200025)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noile scenarii de funcționare ale școlilor și grădinițelor din Mureș

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, scenariile de …