Proiect internațional implementat la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1052 Vizualizări

Proiect internațional implementat la UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au informat miercuri, 2 decembrie, că universitatea implementează în perioada 2020 – 2022, proiectul internațional ,,Growthminds”, finanțat în cadrul programului Erasmus +, acesta desfășurându-se în parteneriat cu Universitatea Primorska FAMNIT și STEP Institute din Slovenia, Universitatea Klagenfurt din Austria și Universitatea Balikesir din Turcia.

,,Proiectul își propune să ofere noi oportunități de formare continuă cadrelor didactice universitare pentru a-și dezvolta competențele care să urmărească dezvoltarea unui mod de gândire de tip Growthmind al studenților lor prin crearea unui set de instrumente digitale creative de activități și cele mai bune practici care pot fi utilizate în activitatea de predare, de evaluare, de tutoriat, precum și în comunicarea cu studenții”, au transmis reprezentanții UMFST.

Modul de gândire growthmind se axează pe un feedback mai bun, pe autoreglare și pe o mai bună gestionare a tranzițiilor, iar pentru studenți, acest mod de gândire reduce stresul, oferă o stare de bine, îmbunătățește stima de sine și orientarea spre învățare.

„Consider un privilegiu participarea UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș la acest proiect, cu o temă atât de incitantă și de actualitate. Această afirmație se bazează pe faptul că noi, cadrele didactice, indiferent de domeniul disciplinelor pe care le coordonăm, avem nevoie, cu atât mai mult în această perioadă, de a ne dezvolta abilitățile de motivare a studenților prin promovarea unui  growth mindset inovativ și potrivit cerințelor societății digitale”, a precizat conf. dr. Daniela Ștefănescu, prorector al UMFST, coordonatorul proiectului din partea Universității.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE