Home / Politic / Siguranța locurilor de muncă, siguranța unui trai mai bun

Siguranța locurilor de muncă, siguranța unui trai mai bun

Distribuie

PSD și-a asumat să fie apărătorul salariaților, pensionarilor, familiilor. Siguranța unui trai mai bun nu este un slogan, ci modul cum văd social-democrații viața oamenilor din România.

“Scăderea impozitelor pe salariile mai mici de 6.000 de lei, până la impozit ZERO pe salariu minim este una din propunerile majore din programul de guvernare PSD 2021-2024. O vom aplica din prima zi de guvernare, prin creșterea sumelor deduse de la impozit. Impactul este de doar 0,2% din PIB, fără presiune pe mediul de afaceri. Propunem creșterea salariului minim pentru păstrarea salariaților în România, după modelul salariului minim european, până la 50% din salariul mediu brut pe economie.”

Maria Moldovan, primar Beica de Jos

“PSD a fost întotdeauna atent la nevoile pensionarilor. Ceea ce facem în continuare. Vrem creșterea graduală a pensiilor calculate pe contributivitate, odată cu creșterea veniturilor la bugetul de stat, din absorbția fondurilor europene, din creșterea investițiilor, din îmbunătățirea colectării taxelor și din stoparea risipei banului public, astfel încât creșterea economică să se regăsească și în buzunarele celor care au muncit cinstit o viață.”

Ioan Milășan, primar Fărăgău

“PSD acordă o atenție deosebită susținerii familiillor cu copii. Un prim program pe care îl dorim implementat imediat este cel de stimulare a natalității prin vouchere de 400 de euro la nașterea fiecărui copil și vouchere pentru creșă, până la intrarea în grupa mică de la grădiniță. PSD susține dublarea alocațiilor pentru copii, reducerea impozitelor și deducerea salarială în funcție de numărul de copii din veniturile angajaților. Alte măsuri sunt stimulii de reinserție în muncă și sprijinul pentru achiziția în rate a unei locuințe.”

Teodor Neacșa, primar Ogra

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

 

De asemenea, verificati

Au început să înflorească bujorii de stepă de la Zau de Câmpie

Distribuie Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de la Zau de Câmpie, cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.