Triumf al luptătorilor mureșeni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 497 Vizualizări

Triumf al luptătorilor mureșeni

Luptătorii Clubului Sportiv Școlar Târgu Mureș au avut o comportare foarte bună în cadrul Campionatulor Naționale individuale la cadeți și la categoria U23, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Constanța. Cu acest prilej s-a disputat și finala Campionatului Național pe echipe cadeți (Liga cadeți), cu participarea celor mai bune echipe din țară. Sportivii antrenați de profesorii Fazakas Csaba, Dragoș Vlad și Gyarmati Ferenc au obținut un număr de 9 medalii în întrecerile individuale și au încheiat pe primul loc în întrecerea pe echipe.

Dintre cele 9 medalii 4 au fost de aur și 5 de argint, 4 fiind cucerite la categoria Cadeți, iar 5 la U23. La cadeți au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Georgiana Lircă, la categoria 57 kilograme, categorie la care argintul i-a revenit colegei de club Andreea Lifshitz și Csiki Ervin, campion la 65 kilograme. A patra medalie a cadeților a fost obținută de Gombos Roland, vicecampion la 45 kilograme.

Tot două titluri au fost obținute și la U23, prin Biro Krisztian (74 kg) și Rareș Popescu (92 kg). Acesta din urmă are dublă legitimare (CSȘ-CSM Târgu Mureș) și este totodată singurul din lotul U23 care nu mai este junior, fapt care face ca acest lot să fie unul cu bătaie mai lungă. La această categorie de vârstă s-au obținut alte trei medalii de argint, prin Gombos Erik (57 kg), Alexandru Mătea (65 kg) și Nyulas Elöd (70 kg). De menționat faptul că în cadrul Campionatului Național pe echipe cadeți (Liga Cadeți), turneu final desfășurat în aceeași perioadă, echipa CSȘ a făcut echipă comună cu CSȘ Odorheiu Secuiesc, câștigând astfel titlul național.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE