Mureș: Barbați suspectați de răpirea unei minore, arestați de Poliție! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 656 Vizualizări

Mureș: Barbați suspectați de răpirea unei minore, arestați de Poliție!

Doi bărbaţi din Târgu Mureş, suspectaţi că au răpit o minoră de 15 ani de pe stradă, au fost identificaţi de poliţişti, iar ulterior au fost arestaţi preventiv.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş transmis, joi, Agerpres, cei doi suspecţi sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal.
„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 22, respectiv 44 de ani, ambii din Târgu Mureş, bănuiţi de comiterea faptei. La data de 2 decembrie, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se precizează în comunicat.
Conform aceleiaşi surse, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.
Pe 30 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Mureş, o minoră de 15 ani, din localitatea Odorheiu Secuiesc, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism, care s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută.
Poliţiştii au demarat imediat activităţile de căutare, fiind constituită o echipă complexă de cercetare şi mobilizate mai multe forţe şi mijloace ale IPJ Mureş. De asemenea, a fost declanşat mecanismul naţional „Alertă Răpire Copil”.
Pe 1 decembrie, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţa că minora dată dispărută a fost găsită.
„În ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judeţul Mureş, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”, se arăta într-un comunicat al IGPR.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE