Home / Administratie / Târgu Mureș: Anunț important pentru chiriașii ANL!

Târgu Mureș: Anunț important pentru chiriașii ANL!

Distribuie

Conducerea Primăriei municipiului Târgu Mureş aduce la cunoştinţa solicitanţilor de locuinţe pentru tineri (ANL), în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, că în perioada 7 – 31 decembrie 2020 se pot face înscrieri pentru listele solicitanţilor de locuinţe pentru anul 2021.

”Criteriile de acces la locuință precum și cererea tip care cuprinde și  actele justificative se găsesc pe site-ul  instituției www.tirgumures.ro, secțiunea Locuințe – Locuințe pentru tineri (ANL) sau la camera 10 a instituției. Dosarele se vor depune la camera 13 – Centrul de Informare Cetățeni sau electronic la adresele infopublic@tirgumures.ro sau  primaria@tirgumures.ro. Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul activități culturale, sportive, de tineret și locativ, la telefon 0265-268330, interior 137 sau prin e-mail la adresa locativ@tirgumures.ro”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Asigurăm condiții de viață mai bune pentru mureșeni cu fonduri europene

Distribuie În ultimii 4 ani am mobilizat fonduri europene pentru realizarea a peste 27 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.