Home / Politic / VIDEO: Prof. dr. Leonard Azamfirei, despre echitate și protecție

VIDEO: Prof. dr. Leonard Azamfirei, despre echitate și protecție

În luna noiembrie a acestui an, numărul de ordine de protecție împotriva agresorilor domestici a crescut cu 8,2%, comparativ cu aceeași perioada a anului trecut. Cifra reală este însă, cu siguranță, mai mare, multe victime neraportând aceste situații de rușine sau din frică. Această situație va fi, cu siguranță, potențată, în viitor, de criza economică și socială care stă în fața noastră.

Accesul mai facil la centrele de găzduire, asistența promptă a autorităților și suportul emoțional sunt obligatorii. Poate societatea actuală să facă aceste lucruri, eficient?

Statul trebuie să își asume mai eficient răspunderea pentru protecția categoriilor sociale defavorizate!

Prof. dr. Leonard Azamfirei

(Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația județeană Mureș, executat de SC Agridor Media SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanţare pentru proiectul Creșterea competitivității SC Vasfeli Forest SRL

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share