Incendiu într-un salon ATI din Târgu Mureș! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 831 Vizualizări

Incendiu într-un salon ATI din Târgu Mureș!

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină vineri, 4 decembrie, la un incendiu izbucnit în secția ATI de pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Târgu Mureș.

”Incendiu la o priza in incinta Medicalei III, sectia ATI. Incendiul a fost lichidat de catre personalul propriu pana la sosirea fortelor de interventie. Pompierii militari sunt la fata locului pentru a executa o recunoastere. Este vorba despre Spitalul Medicala III  de pe strada Gheorghe Marinescu (din spatele Casei Tineretului) – incendiul a izbucnit intr-un salon in care se aflau 6 pacienti. Doar pacientul care era in apropierea prizei a trebuit sa fie mutat. Nu sunt alte probleme”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

Managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gîrbovan, a remis vineri, 4 decembrie, la ora 9.36, următorul comunicat de presă:

”Azi, 4 decembrie 2020, în jurul orei 7.40, la nivelul Secției ATI a Spitalului Clinic Județean Mureș s-a produs un incident minor constând în supraîncălzirea unui conductor electric și a unei prize corespunzătoare unui pat ATI, fără aprindere/ foc deschis.

Personalul de serviciu a acționat prompt, conform protocoalelor în vigoare, limitând astfel amploarea incidentului. Prin serviciul de urgență 112, a fost anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” Mureș care s-a deplasat la fața locului.

Menționăm că incidentul nu a afectat personalul medical sau pacienții secției, totodată pagubele materiale fiind minore (afumarea peretelui adiacent prizei pe o suprafață de aproximativ 1 metru pătrat).”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE