Home / Politic / Partidul Național Liberal – strategii concrete pentru dezvoltarea României

Partidul Național Liberal – strategii concrete pentru dezvoltarea României

Continuarea procesului amplu de dezvoltare a României început de Partidul Național Liberal depinde de rezultatul votului din 6 decembrie. Tocmai de aceea, fac apel către toți mureșenii și târgumureșenii să meargă la vot și să opteze pentru evoluție.

Partidul Național Liberal vine cu o strategie concretă de susținere a economiei, sistemului sanitar, agriculturii, învățământului, dezvoltarea infrastructurii de transport. Printre prioritățile Guvernului liberal pentru județul Mureș se numără atragerea de fonduri structurale și de coeziune, fonduri rambursabile, parteneriate public-private și alocări multianuale de buget care vor fi folosite în scopul dezvoltării constante a infrastructurii de transport a județului nostru. De asemenea, în perioada 2021-2024 se vor finaliza autostrada A3, tronsonul Târgu Mureș – Câmpia Turzii și lucrările la centura ocolitoare a orașului. Prin obținerea fondurilor europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare se va finaliza drumul de legătură dintre Corunca (E60) și intrarea pe Autostrada Transilvania (strada Gheorghe Doja).

Guvernul a programat investiții semnificative de 1,1 miliarde de lei pentru întreaga rețea de aeroporturi din România, ceea ce înseamnă modernizarea terminalelor de pasageri și cargo din cadrul Aeroportului Internațional Transilvania.  Unul dintre obiectivele importante îl constituie și introducerea mijlocelor de transport full electric și hibrid, dar și a stațiilor de încărcare pentru acest tip de autovehicule în Târgu Mureș și în municipiile județului. Vor fi deblocate investițiile finanțate cu fonduri europene cuprinse în Masterplanul județului Mureș din sectorul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, realizându-se astfel accesul fiecărui mureșean la aceste servicii.

Reușim! Împreună

#DezvoltămTârguMureșul #DezvoltămMureșul #DezvoltămRomânia

Ervin Molnar,

Președintele PNL Târgu Mureș

(Comandat de Partidul Național Liberal – Organizația județeană Mureș, executat de SC Zi de Zi Events SRL, prin www.zi-de-zi.ro, Cod Mandatar Financiar 11200025)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanţare pentru proiectul Creșterea competitivității SC Vasfeli Forest SRL

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share