Home / Slider / Mihăilă Cofari condus pe ultimul drum

Mihăilă Cofari condus pe ultimul drum

Mihăilă Cofari, ibăneșteanul bătut cu bestialitate în centrul municipiului Târgu Mureș la tristele evenimente din martie 1990, a încetat din viață la vârsta de 73 de ani.

”Mihăilă Cofari a fost un om simplu, cu inimă mare. Victimă a conflictului interetnic din martie 1990 din Târgu Mureș, când a fost bătut cu bestialitate, a suferit traumatisme care i-au marcat viața. S-a stins la 73 de ani, dintre care 30 au fost marcați de mai multe afecțiuni, ca urmare a rănilor de atunci.  A avut o viață grea, dar a trăit-o frumos, cu demnitate. A fost un ibăștean curajos. Aseară am dus o coroană de flori cu panglică tricoloră – tricolor care știu că pentru Mihăilă Cofari a însemnat mult. Viața lui ne demonstrează cu prisosință acest lucru. Astăzi, apropiații l-au condus pe ultimul drum și a fost îngropat în cimitirul familiei. Din păcate, nu așa cum ar fi meritat, din cauza unei pandemii și a unor restricții care nu ne lasă să ne cinstim eroii și pe cei dragi așa cum se cuvine. Dar putem să ne îndreptăm cu toții gândul spre Mihăilă Cofari, familia lui îndurerată, să ne amintim de povestea lui și să păstrăm un pios moment de reculegere. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris sâmbătă, 5 decembrie, pe pagina sa de Facebook, Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputat Adrian Giurgiu (USR-PLUS): “Este o datorie a fiecărui parlamentar să dea socoteală în fața alegătorilor”

Am intrat în politică, deși sunt foarte tânăr, pentru că am vrut să fiu altfel …