Home / Slider / Pregătiri pentru premierea celor mai buni sportivi mureșeni

Pregătiri pentru premierea celor mai buni sportivi mureșeni

Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș  au anunțat vineri, 4 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în luna decembrie se va organiza premierea anuală a sportivilor mureșeni.

,,Pe această cale rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 15 decembrie, ora 16.00, la adresa de e-mail dist.mures@mts.ro, sau prin poştă pe suport de hârtie la sediul instituţiei: strada Victor Babeş numărul 11 camera 201, fax 0265-216.025. Pentru verificare şi confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federaţiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimaţi”, se menționează în comunicat.

În cadrul evenimentului se vor premia sportivii legitimați doar la structurile sportive din județul Mureș, care au obținut rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupe mondiale europene, jocuri universitare la seniori, tineret, juniori și cadeți. De menționat este că va fi premiat doar rezultatul final, nu și rezultatele pe etapele de cupe.

Sportivii vor fi premiați pe baza punctajului elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului, punctele fiind atribuite în raport cu rezultatele sportive obținute.

Evenimentul va avea loc în data de 23 decembrie și se va desfășura online.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Reabilitare și extindere școală gimnazială Periș

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share