Dumitrița Gliga (PSD): „Cred într-o politică performantă” Politic
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 383 Vizualizări

Dumitrița Gliga (PSD): „Cred într-o politică performantă”

În jurul dimineții, ora 9, la una din secțiile de vot amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Normal Nr. 3 din municipiuul Reghin și-a exercitat dreptul la vot și Dumitrița Gliga, președinte interimar al PSD Mureș, cea care deschide lista candidaților PSD Mureș pentru Camera Deputaților.

„Am votat pentru o echipă care crede în performanță, am votat pentru o echipă care ridică perfoamanța la nivel de excelență și care pune sănătatea oamenilor pe primul plan. Cred într-o politică performantă, și vreau să ofer o speranță celor dezamăgiți, și de ce nu, un potential exemplu generației tinere. De asemenea, îmi doresc foarte mult ca județul Mureș să fie mereu pe lista de priorități la nivel national. Cred că toate localitățile din județul Mureș au un farmec aparte. Trebuie să-mi pun experiența acumulată până acum într-un singur scop, creșterea calității vieții locuitorilor județului Mureș. De asemenea, îmi doresc foarte mult, pe plan international, să lupt pentru o promovare corectă a României și tradițiilor noastre peste tot în lume”, a spus Dumitrița Gliga imediat după exercitarea votului.

Primele acțiuni din postura de deputat pentru Dumitrița Gliga

„Totul depinde foarte mult de rezultatul care îl vom obține la nivel national.  Sperăm ca să fim partidul situat pe primul loc, să avem apoi un cuvânt de spus în ce privește formarea noului govern. Apoi, fiecare cred că se va lupta în primul rând pentru județul care la trimis în Parlament și pe care îl reprezintă din postura de parlamentar”, a punctat Dumitrița Gliga.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE