Gabriel Toncean (PNL): „Pot face multe pentru județul Mureș” politica
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Gabriel Toncean (PNL): „Pot face multe pentru județul Mureș”

În cursul dimineții, în jurul orei 8, Gabriel Toncean,  președintele PNL Reghin  și candidat al liberalilor mureșeni pentru Camera Deputaților , alături de soția Simona  și-a exprimat dreptul de vot la una din secțiile de votare amenajate în cadrul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga”.

„Am votat în primul rând pentru comunitate. Este absolut normal pentru cei care dorim să ajungem la București, să fim implicați, să dorim să aducem ceva nou și bun comunității în care trăim. În consecință, cred că pot face multe pentru județul Mureș. Sunt sigur că peste patru ani voi putea da un raport  care va face cinste Mureșului, Reghinului și persoanei mele, care va fi până la urmă darea mea de seamă  după cei patru ani care îi voi petrece la București”, a precizat Gabriel Toncean, candidatul Partidului Național Liberal Mureș pentru funcția de deputat în Parlamentul României.

Primele proiecte ce urmează a fi susținute  din postura de parlamentar de către Gabriel Toncean se numără cele din domeniul sportului și mediul de afaceri.

„Cum am spus și în campanie, voi merge pe proiectele bazate pe domeniile în care sunt specialist, pe sport și pe mediul de afaceri. Cu siguranță îmi voi găsi locul cât de repede și voi aborda aceste domenii”, a precizat Gabriel Toncean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE