Home / Politic / Leonard Azamfirei (PSD), vot pentru o politică centrată pe nevoile românilor

Leonard Azamfirei (PSD), vot pentru o politică centrată pe nevoile românilor

Distribuie

Profesionalism, dăruire și tenacitate sunt valorile care trebuie să devină ”piloni ai viitoarei structuri politice”, susține Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei, candidat la funcția de senator din partea Partidului Social Democrat.

Aflat la prima sa candidatură politică, ocupând poziția nr. 1 pentru candidatura pentru Senat pe lista PSD Mureș, Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei și-a exprimat votul la primele ore ale dimineții la secția de votare nr. nr. 434 din incinta Centrului comunitar din comuna Livezeni.

”Am votat astăzi cu dorința unei schimbări, probabil la fel ca majoritatea conaționalilor care vor fi prezenți astăzi la vot. Aș vrea ca mult mai multe din valorile în care cred să devină piloni ai viitoarelor structuri politice. Aici mă refer, în primul rând, la profesionalism, la dăruire, dar și la tenacitate. România are un potențial absolut remarcabil de dezvoltare pe timp scurt, mediu și lung, cu condiția de a fi guvernată nu doar de minți, ci și de conștiințe. Fiind aici, sunt cu un pas mai aproape de o decizie politică centrată pe nevoile românilor și, totodată, cu unul (un pas – n.r.) mai departe de tragediile cărora le-am fost cu toții, recent, martori. Și încă ceva: sunt aici pentru că încă mai cred”, a declarat Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei, la ieșirea din secția de votare.

În opinia sa, prioritare în viitoarea legislatură, pentru Parlament sunt  ”aprobarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale”, iar pentru Guvern ”problema sanitară și problema învățământului”.

”Măsura pe care trebuie să o ia, ca primă urgență, Parlamentul nou creat este aprobarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale pentru a identifica resursele financiare de susținere a populației afectate de criză, de susținere a firmelor și a micilor afaceri, care au fost practic paralizate pe perioada pandemiei. Pentru Executiv este foarte important ca noul guvern care se va alcătui să ia măsurile potrivite, recomandate de specialiști, pentru rezolvarea celor două probleme acute pe care le are țara în acest moment, problema sanitară și problema învățământului”, a conchis candidatul PSD.

Arina TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.