Theodora Benedek (PNL), vot pentru reconfigurarea traseului european al României Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 555 Vizualizări

Theodora Benedek (PNL), vot pentru reconfigurarea traseului european al României

România are nevoie să valorifice oportunitățile existente în prezent prin investiții, prin atragerea de fonduri europene, demararea de proiecte ambițioase care să reconfigureze traseul european al țării noastre, este de părere Prof. Univ. Dr. Theodora Benedek, locul 2 pe lista candidaților din partea Partidului Național Liberal Mureș pentru Senatul României. Candidatul PNL și-a exprimat opțiunea de vot la secția de votare nr. 32 din incinta Colegiului Național ”Unirea” din Târgu Mureș.

”Am venit astăzi, la vot, cu speranță și, totodată, cu încredere.  Cu speranța că prin votul nostru vom reuși să reconfigurăm un traseu mai bun, un viitor mai bun pentru România, cu mai multă sănătate, prosperitate și să reușim să depășim aceste zile dificile pe care le traversăm Totodată, cu încredere că acest vot al meu, alături de al tuturor, reprezintă o investiție pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri. Un traseu mai bun ar presupune prosperitate prin reușita de a valorifica acele oportunități pe care le avem în prezent de investiții, de a atrage fonduri europene, de a demara proiecte ambițioase, care să reconfigureze traseul european al României”, a declarat candidatul PNL, la ieșirea din secția de votare.

Sănătatea, o prioritate

Fiind și medic de profesie, Prof. Univ. Dr. Theodora Benedek are convingerea că sănătatea este o prioritate și la fel trebuie să fie și pentru cei aleși.

”Ultima perioadă pe care o traversăm, greutățile cu care ne confruntăm în depășirea crizei legată de pandemia de coronavirus ne atrag atenția, încă o dată, că poate prea mult am neglijat în ultimii ani investițiile în domeniul sanitar, nu numai în Târgu Mureș, în județul Mureș. În întreaga țară situația ar fi fost alta dacă am fi acordat prioritatea cuvenită. Cred că acesta este un proiect prioritar, cel puțin din perspectiva mea, ca medic. Ar trebui să fie una dintre prioritățile care să concentreze atenția noastră în viitorul imediat apropiat”, a punctat Prof. Univ. Dr. Theodora Benedek.

Aceasta a mai dat exemplul țărilor europene dezvoltate, unde prezența la vot este dublă față de România, și degeaba ne dorim standardul lor de viață dacă nu ”dăm dovadă de responsabilitate civică așa cum dau dovadă ei”.

”Sunt convinsă că vor depinde foarte mult rezultatele acestor alegeri de prezența la vot. Sper din tot sufletul că indiferent care va fi rezultatul votului cetățenii să se mobilizeze și să meargă la vot pentru că dacă vrem să decidem noi viitorul nostru atunci trebuie să votăm. Uitați-vă la prezența la vot în țările europene dezvoltate! Prezența la vot este poate dublă înregistrată decât în România. Noi vrem să avem standardul lor de viață, dar atunci trebuie să dăm dovadă de responsabilitate civică așa cum dau dovadă și ei”, a mai spus candidatul PNL.

Arina TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE