PSD Mureș, mulțumiri electoratului și speranțe pentru locul II după UDMR Politic
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 2455 Vizualizări

PSD Mureș, mulțumiri electoratului și speranțe pentru locul II după UDMR

Echipa Partidului Social Democrat (PSD) a ascultat în liniște anunțul rezultatului exit-poll-ului de la ora 19, fără a izbucni în urale, deși acesta îi plasa pe primul loc la alegerile parlamentare. Reprezentanții social-democraților au susținut că vor aștepta rezultatul final, dar speră ca acesta să se mențină. Cei trei candidați plasați pe primele locuri la Camera Deputaților și la Senat le-au mulțumit mureșenilor că s-au prezentat la vot și că au votat PSD.

Mureșul, prioritate pentru Guvern și Parlament

“Mulțumim tuturor alegătorilor care s-au prezentat astăzi la urne, mulțumim tuturor locuitorilor județului Mureș care au fost alături de noi în această campanie electorală, care ne-au sprijinit și care ne-au încurajat, suntem echipa din județul Mureș care crede în performanță, ridică experiența la nivel de excelență și pune sănătatea românilor pe primul plan. Credem într-o politică performantă, credem într-un model pentru generația tânără și dorim să dăm o nouă speranță tuturor celor care sunt în aceste momente deznădăjduiți. De asemenea, considerăm că județul Mureș trebuie să se regăsească permanent pe lista de priorități a Guvernului și, de aceea, mergem noi acolo ca județul Mureș să aibă mereu o voce de ascultat în Guvernul României și în Parlamentul României. De asemenea, la nivel internațional ne dorim ca România să aibă parte de o promovare corectă atât ca țară, ca popor și ca tradiții în întreaga lume”, a spus Dumitrița Gliga, președintele interimar al PSD Mureș și candidatul pe prima poziția la Camera Deputaților.

Social-democrația, alternativa cea mai potrivită

“Mulțumesc și eu tuturor mureșenilor care au votat în această zi, au votat în egală măsură și Partidul Social Democrat, dar și profesioniștii care au venit în fața alegătorilor. Ceea ce vedem acum la exit-poll, dincolo de cifrele care sunt apropiate într-o anumită măsură, cel puțin pentru două partide, dar, de fapt, dau un mesaj foarte clar, un mesaj care are și o componentă socială, nu numai una politică, un mesaj foarte consistent că lucrurile, așa cum au fost, nu trebuie să mai continue și că alternativa cea mai potrivită pentru problemele pe care le are această țară este alternativa social-democrată.  Urmează să evaluăm fiecare care este dinamica situației politice și credem că Partidul Social Democrat și-a făcut datoria și până la alegeri și și-o va face și de acum înainte. Așteptăm cifrele, depindem de cifrele locale, de cifrele la nivel național, când le vom ști, vom avea un punct de vedere”, a afirmat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade”, candidatul PSD pe poziția întâi la Senatul României.

PSD, pe primul loc

“Mureșenii și românii au realizat și au dat un vot clar împotriva actualului haos, din sănătate, din educație sau din economie. Vreau să le mulțumesc pentru prezența la vot, chiar dacă votarea s-a terminat, numărătoarea voturilor este foarte importantă și la finalul acestei numărători vom avea rezultatul final. Datele de până acum ne arată că Partidul Social Democrat este pe primul loc și îmi doresc să rămână în continuare așa. Nemulțumirea românolor și a mureșenilor s-a transformat într-un vot, ceea ce înseamnă că și așteptările sunt mari și îmi doresc ca aceste așteptări să capete formă în viitoarea guvernare”, a declarat conf. univ. dr. Corneliu Florin Buicu, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, candidat pe locul al doilea pentru aceeași cameră.

La această oră, la sediul PSD Mureș sunt introduse procesele verbale din secțiile de votare. UDMR ocupă prima poziție până în prezent, iar lupta pentru locul al doilea se dă între PSD și PNL. De poziția a patra, cel mai aproape este USR+.

Vom reveni.

Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE