Home / Politic / Császár Károly (UDMR): ”Promit să creez legi în beneficiul oamenilor”

Császár Károly (UDMR): ”Promit să creez legi în beneficiul oamenilor”

Distribuie

Senatorul UDMR de Mureș Császár Károly a câștigat un nou mandat de senator la alegerile parlamentare care au avut loc duminică, 6 decembrie.

Candidat pe locul 1 pe lista UDMR Mureș pentru Senat, Császár Károly a mulțumit, pe pagina sa de Facebook, tuturor celor care i-au acordat încredere pentru un nou mandat în Parlamentul României.

”Vă mulțumim că ați ales azi unitatea maghiară! Vom continua să lucrăm în București pentru a face județul Maros atractiv pentru cei care locuiesc aici, investitori și turiști!”, a promis Császár Károly.

”Mulțumesc foarte mult pentru încrederea arătată în lista UDMR și pentru votul pentru numele meu! Această victorie nu este personală, ci victoria maghiarilor transilvăneni, deoarece există încă o reprezentare puternică în București pentru drepturile noastre câștigate până acum și lucrând pentru a dezvolta așezările transilvănene, oamenii trăiesc mai bine și rămân acasă. Această victorie este din nou o mare responsabilitate! Promit că voi face tot posibilul în următorii patru ani astfel încât să creez legi în beneficiul oamenilor, legi care le va face viața de zi cu zi mai ușoară”, a mai transmis senatorul UDMR de Mureș.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.