Florin Buicu (PSD), al 12-lea parlamentar mureșean Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2306 Vizualizări

Florin Buicu (PSD), al 12-lea parlamentar mureșean

Odată cu anunțarea, miercuri seara, de către Biroul Electoral Central, a rezultatelor finale a alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, s-au limpezit apele in privința ultimului loc de parlamentar atribuit județului Mureș.

Astfel, calculele redistribuirii voturilor îl propulsează pe Florin Buicu, candidat pe locul 2 pe lista PSD Mureș pentru Camera Deputaților, printre cei 12 parlamentari care vor reprezenta județul Mureș în Parlamentul României în legislatura 2020-2024.

”Vreau să mulțumesc tuturor mureșenilor și tuturor românilor pentru votul de încredere acordat PSD! Vă mulțumesc pentru că aveți încredere în noi, în programul nostru de guvernare. PSD a dovedit că este totdeauna alături de oameni și va lupta din Parlament pentru siguranța locurilor de muncă, siguranța cetățenilor, siguranța zilei de mâine, pentru comunități sănătoase, comunități educate, comunități sigure, pentru sănătate și educație! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Florin Buicu, actual deputat PSD de Mureș și președinte al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

Cei 8 deputați mureșeni sunt: Dumitrița Gliga (PSD), Florin Buicu (PSD), Kolcsár Anquetil-Károly  (UDMR), Csép Éva-Andrea (UDMR), Kulcsár Terza József-György (UDMR), Adrian Giurgiu (Alianța USR PLUS), Ervin Molnar (PNL) și Dan Tănasă (AUR).

Cei 4 senatori mureșeni sunt: Leonard Azamfirei (PSD), Cristian Chirteș (PNL), Császár Károly Zsolt (UDMR) și Novák Csaba-Zoltán (UDMR).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE