Mmm… cozonac Kovács, cu sticle de Pepsi cadou! gastronomie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1095 Vizualizări

Mmm… cozonac Kovács, cu sticle de Pepsi cadou!

Brutăriile Kovács se bucură de fiecare întâlnire, alături de clienți și le răsplătesc acestora fidelitatea prin inimioare cadou, stocate pe cardurile de fidelitate Kovács. Cardurile de fidelitate sunt disponibile gratuit și se acordă pe loc în brutăriile Kovács, pe baza completării unui formular de înscriere. Posesorii cardurilor de fidelitate Kovács au acces la toate promoțiile, campaniile și reducerile speciale, obținând drept bonificații, discount-uri la produse, prin acumularea de inimioare la plata cu numerar sau card bancar.
Săptămânal și lunar Brutăria Kovács oferă reduceri și cadouri clienților săi. În luna decembrie, cozonacul este vedeta. Pufoși, bine rumeniți și proaspeți. Cu umplutură de nucă, mac, rahat, ciocolată, stafide sau cacao. După rețeta bunicii, mixt, baigli, împletit, simplu sau după rețetă proprie. Fiecare pofticios poate găsi în Brutăria Kovács cozonacul pe care să-l savureze alături de o cană de lapte cald.

Începând din data de 8 decembrie 2020, în Brutăriile Kovács la achiziția cu cardul de fidelitate a doi cozonaci, clienții primesc cadou o sticlă de 2l de Pepsi. Toată luna decembrie clienții Brutăriei Kovács se pot bucura de această promoție.

Brutăria Kovács prețuiește gustul, prospețimea și ingredientele naturale iar clienții pot alege dintr-o paletă largă de umpluturi și variații pentru a găsi gustul pe care și-l doresc.
Clienții care doresc să se bucure de savoarea produselor Brutăriei Kovács o pot face în oricare din magazinele din rețea.
Kovács – Ne știm din gust în gust!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE