Csép Éva Andrea (UDMR): ”Rezultatul alegerilor de duminică este un succes comun” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 637 Vizualizări

Csép Éva Andrea (UDMR): ”Rezultatul alegerilor de duminică este un succes comun”

Deputatul UDMR de Mureș Csép Éva Andrea, aflată pe locul 2 pe lista de candidați a UDMR Mureș pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a câștigat un nou mandat de deputat în legislatura 2020-2024.

Miercuri, 9 decembrie, Csép Éva Andrea a mulțumit celor care i-au susținut, prin vot, candidatura dar și proiectele legislative demarate în Parlamentul României în perioada 2016-2020.

”Rezultatele finale ale alegerilor s-au născut, reflectând faptul că județul Maros este din nou capabil să trimită doi senatori și trei deputați în Parlamentul României, păstrând astfel numărul de mandate din legislatura precedentă. Toate acestea înseamnă că maghiarii au așteptări de la reprezentarea parlamentară și îndeplinesc toate aceste așteptări”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Csép Éva Andrea.

Totodată, Csép Éva Andrea, care îndeplinește și funcția de secretar al Comisiei Sociale din Camera Deputaților, a promis că va reprezenta în continuare interesele minorității maghiare în principalul for legislativ al țării.

”Rezultatul alegerilor de duminică este un succes comun, succesul tuturor celor care au trăit cu dreptul lor de a vota și, astfel, se amestecă în formarea viitorului nostru. Încrederea acordată nouă, care vine din nou cu atâtea responsabilități pentru a o reprezenta, respectă drepturile și așteptările minorității maghiare în procesul decizional de la București. Prin prezenta, aș dori să-mi exprim recunoștința tuturor și să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat. În perioada următoare, vă invit să-mi împărtășiți sugestiile și să urmăriți munca mea pe pagina mea de Facebook și pe diferite platforme media. Voi fi disponibilă și în perioada următoare! Să trecem la treabă!”, a transmis Csép Éva Andrea.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE