Home / Eveniment / Magazin de produse curățare și sticlărie deschis în Târgu Mureș. Raport calitate preț foarte bun. Opțiuni multiple și pentru industria HoReCa.

Magazin de produse curățare și sticlărie deschis în Târgu Mureș. Raport calitate preț foarte bun. Opțiuni multiple și pentru industria HoReCa.

Distribuie

Deschis în ”7 Noiembrie”, vizazi de ”Curtea de Fier” (Piața Republicii, nr. 7), magazinul Lizardi Shop comercializează produse de curățenie de calitate, dar și diverse produse de uz casnic, din sticlă, inclusiv termorezistentă, inox etc.
Produsele de curățare acoperă o gamă largă: spații de locuit, birouri, spații industriale. Puteți opta pentru detergenți universali, potriviți oricărui tip de suprafețe, odorizante de cameră și de toaletă, dar și pentru degresanți eficienți, înălbitori și soluții fără clor, cu formulă specială de îndepărtare, sau soluții pentru curățarea și întreținere rufelor.
Pentru neutralizarea și curătarea calcarului, magazinul Lizardi vă oferă detergenți anticalcar puternici, iar soluțiile de curățare a geamurilor au formule speciale menite să curețe bine și să nu lase urme.
Soluțiile pentru dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor, comercializate de Lizardi Shop au eficiență crescută și sunt, de asemenea, la prețuri foarte bune.
Ar mai fi de menționat că în magazinul Lizardi găsiți produse ale cunoscutului brand spaniol Asevi, sau produse Pasabahce (pahare și alte produse din sticlă), Gural (porțelan) și Salvineli (tacâmuri din inox), renumite pentru calitate.
Un alt tip de produse din magazinul Lizardi Shop, cu prețuri imbatabile, sunt paharele, de diverse mărimi și forme, și obiectele din sticlă superioară. Boluri, fructiere, vaze, vase de gătit termorezistente și diverse alte obiecte pentru casă, fabricate din sticlă, pot fi cumpărate din magazinul Lizardi la prețuri foarte bune. Tot aici găsiți borcane de sticlă, diverse mărimi, cu capace rezistente și plăcute din punct de vedere al aspectului.
La capitolul obiecte pentru gătit, aveți la dispoziție atât seturi de oale din inox, cât și tigăi cu strat antiaderent din ceramică sau granit.
Magazinul furnizează produse de calitate la prețuri foarte bune și pentru industria Horeca, fiind un furnizor de bază pentru multe restaurante.
Promoțiile permanente vă oferă posibilitatea să vă înnoiți bucătăria cu un buget mic.
Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 9-18.
O mare parte dintre produsele vândute de Lizardi Shop le puteți comanda și online, pe pagina https://elizardi.ro/ iar cei din industria HoReCa găsesc detalii despre produse aici https://lizardiart.com/

Găsiți mai jos o galerie foto.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bernadette Szocs, început fulminant la WTT Champions Incheon 2024

Distribuie Mureșeanca Bernadette Szocs a avut un început fulminant la WTT Champions Incheon 2024. Potrivit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.