Viceprimar nou la Sighișoara! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1017 Vizualizări

Viceprimar nou la Sighișoara!

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au ales marți, 8 decembrie, în cadrul unei ședințe extraordinare de lucru, noul viceprimar al orașului.

La alegerea viceprimarului au participat 18 din cei 19 consilieri locali, iar rezultatul a fost următorul: 10 voturi pentru Bogdan Burghelea (UIPS) și 8 voturi pentru Constantin Mihai Fiscu (PNL).

”Profesionalism, echilibru și experiență – Bogdan I., Burghelea, viceprimarul municipiului Sighișoara. Împreună vom lucra pentru Sighișoara!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu.

Proaspătul viceprimar al municipiului Sighișoara este de profesie avocat, se află la al doilea mandat de consilier local și din punct de vedere politic deține funcția de președinte executiv al UIPS (Uniunea Independentă pentru Sighișoara).

”Cred că atât experiența profesională – sunt de aproape 20 de ani avocat, precum și experiența politică și administrativă – fiind la al doilea mandat de consilier local vor fi atuurile principale în exercitarea funcției de vice-primar. De asemenea, colaborarea îndelungată pe care o am cu primarul în funcție, Iulian Sîrbu, oferă premisa unor realizări benefice și mai rapide pentru locuitorii municipiului Sighișoara”, a declarat Bogdan Burghelea, citat de Radio Son Sighișoara.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE