Home / Life style / Cele mai bune parfumuri de la Victoria Secret

Cele mai bune parfumuri de la Victoria Secret

Distribuie

Fiecare om tânjește senzația unui miros frumos, așa că investește în parfumuri bune. Să recunoaștem, cine nu ar vrea să miroasă grozav. Mirosul bun îi atrage pe oameni și câștigi acest tip special de încredere.

Victoria’s Secret este o companie care creează și produce articole de îmbrăcăminte, lenjerie și produse de înfrumusețare pentru femei. Sunt, de asemenea, cunoscuți pentru crearea unora din cele mai ispititoare parfumuri produse vreodată. Compania are sute de colecții din care să alegi, toate cu parfumuri de înaltă calitate.

Parfumurile Victoria Secret sunt, fără îndoială, unele din cele mai renumite și iubite din întreaga lume. Secretul mărcii Victoria s-a extins cu produsele sale. Fiecare parfum vine într-un ambalaj diferit, cu sticle frumoase și cu diferite combinații de parfumuri. Cu un număr mare de parfumuri disponibile la Victoria  Secret, o alegere devine o sarcină grea.

Iată care sunt cele mai bune parfumuri Victoria Secret dintre care poți alege anul acesta.

5. Body

Această nouă ediție Body by Victoria Secret a fost lansată și în 2002 și în 2012, iar această nouă ediție cu frunze zdrobite, zambilă acvatică și frezie a câștigat aceeași popularitate ca și cele precedente. Sticla este diferită, de asemenea, iar parfumul vine într-o sticlă de sticlă frumoasă, cu o panglică roz pe ea. Acordurile sale principale sunt ozonice, acvatice și picant proaspăt.

4. Bombshell Summer

Unul dintre cele mai bune parfumuri Victoria Secret este Bombshell Summer. Lansat în vara anului 2020, acest parfum fructat, proaspăt și un înlocuitor al ediției vechi din 2011 a Bombshell Summer are un miros atrăgător și delicios. A fost conceput pentru a fi purtat în zilele toride de vară, astfel încât să poți mirosi proaspăt și să rămâi activ. Disponibil într-o sticlă de 50 ml ediție limitată, are un amestec de pere, crin sălbatic, iasomie, ceai roșu și chihlimbar. Este de lungă durată și dulce și este unul dintre parfumurile esențiale ale Victoria Secret.

3. Very Sexy

Victoria Secret Very Sexy a fost un favorit chiar de la lansarea sa la începutul anilor 2000. Un miros „picant”, care combină note de orhidee de vanilie, clementină uscată la soare și mure.

Very Sexy are un parfum delicios piperat, care emană un parfum puternic la care este greu să reziști și se pare că este un favorit. Ai grijă să îl folosești cu moderație, deoarece este un parfum puternic și nu este potrivit nici pentru uzura obișnuită.

Very Sexy nu a fost scos de pe rafturi de la lansarea sa în anii 2000, deci îți poți imagina cât de bun este.

2. Breathless

Parfumul Breathless este creat cu adevărat pentru o femeie senzuală, puternică și plină de farmec. Anne Buzantian este creatorul acestui parfum. Proiectat într-o sticlă frumoasă, mirosul său de citrice te va face să vrei să-l miroși în mod recurent. Floarea de rodie, mandarina și lemnul de santal sunt caracteristicile acestui parfum.

Breathless este un parfum perfect de făcut cadou pentru cei dragi și este potrivit pentru o femeie care are nevoie de un parfum spectaculos pentru întreaga zi. Cu un miros uimitor care persistă pe mâinile tale, Breathless se clasează în primele trei dintre cele mai bune parfumuri Victoria Secret.

1. Victoria’s Secret Fantasies Love Spell Fragrance Mist

Victoria’s Secret Fantasies Love Spell Fragrance Mist Eau de Toilette este o parte a colecției numită „Secret Garden Collection”. Parfumul este derivat în principal din flori. Disponibil într-o sticlă mov, acest parfu, oferă un miros similar cu florile și vara.

Oferă un parfum ușor și plăcut pentru nas, iar acest parfum tinde să dureze mai mult pentru utilizatorii săi. Dacă nu îți plac mirosurile puternice, atunci Apa de Toaletă Love Spell este perfectă pentru tine.

Are note de piersică, iasomie albă și faimoasa floare de cireș. Din aceste flori, deja simți mirosul de dulceața apei de toaletă Love Spell. De asemenea, conține Aloe Vera, ceea ce îl face mai răcoritor. Poți experimenta, de asemenea, loțiunea de corp care conține vitamina E și C, care îți va face pielea să se simtă netedă. De asemenea, îți va menține pielea hidratată și neuleioasă.

Un sortiment fructat, Love Spell este perfect pentru vară și poate fi purtat toată ziua.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office.

Distribuie Femeia de afaceri este puternică, încrezătoare, își cunoaşte calitățile şi știe să se exprime …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.