Cristian Chirteș (PNL): ”Vom susține proiectele pentru Târgu Mureș și județul Mureș” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 547 Vizualizări

Cristian Chirteș (PNL): ”Vom susține proiectele pentru Târgu Mureș și județul Mureș”

Partidul Național Liberal Mureș a obținut două mandate de parlamentar la alegerile din 6 decembrie, un senator și un deputat, iar președintele organizației din Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat joi, 10 decembrie, că liberalii negociază o majoritate parlamentară cu USR-PLUS și UDMR.

”Alegerile s-au încheiat. Dincolo de mizele firești ale unei campanii electorale, acum a fost vorba despre România, legată de singurul cuvânt care contează: dezvoltarea. Vă asigur că fiecare vot acordat în județul Mureș Partidului Național Liberal se va regăsi în acțiunile Guvernului și în legile pe care le vom iniția și susține în Parlamentul României. Vom susține proiectele pentru Târgu Mureș și județul Mureș inclusiv din Consiliul Județean, primăriile unde vom intra în Executiv și Consiliile Locale unde vom forma majorități.  Majoritatea parlamentară pe care o negociem în această perioadă aduc PNL, USR-PLUS și UDMR într-un scop comun. Vom susține un Guvern care va continua reformele și procesul de modernizare început de Guvernul Orban.  Va fi o majoritate parlamentară fără PSD. Și acesta este un lucru bun pentru România.  Acum, România și PNL au nevoie de unitate, de stabilitate și de coerență. Am învățat mult din rezultatele alegerilor parlamentare, din toate aprecierile, dar și din criticile pe care le-am primit”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Cristian Chirteș, care s-a aflat pe locul 1 pe lista de candidați a PNL Mureș la alegerile pentru Senat, obținând astfel un nou mandat de senator.

Al doilea parlamentar liberal care va reprezenta județul Mureș în Parlamentul României în legislatura 2020-2024 este Ervin Molnar, liderul PNL Târgu Mureș, care a obținut un mandat de deputat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE