Home / Administratie / Plafonul ajutorului de încălzire majorat de Primăria Reghin

Plafonul ajutorului de încălzire majorat de Primăria Reghin

Primăria municipiului Reghin anunță,  prin intermediul unui comunicat de presă, majorarea plafonului pentru acordarea ajutorului de încălzire a  locuinței,. Astfel, începând cu luna decembrie 2020,  plafonul pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței se majorează de la 750 lei la 800 lei.

„Potrivit O.U.G nr.208/2020 pentru modificarea O.U.G nr.70/2011 privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, începând cu luna decembrie 2020 se majorează plafoanele pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței de la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, ajutorul lunar fiind de 20 lei,  de la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, ajutorul lunar fiind de 20 lei, și de la 750 lei la 800 lei venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure care utilizează pentru încălzirea locuinței cu lemne, cărbuni combustibili petrolieri, ajutorul lunar fiind de 20 lei”, se arată în comunicatul emis de Primăria Reghin.

Potrivit aceleiași surse, Formularele Cerere și declarația pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței precum și documentele doveditoare necesare sunt puse la dispoziția celor interesați la sediul Municipiului Reghin, Direcția Asistență Socială Reghin,  din str. Petru Maior  nr.41,  (cam.40), de la poarta instituției sau pe site-ul instituției la secțiunea Acte necesare și formulare on-line. Cererile se depun  în continuare până la data de  20  a fiecărei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conducerea Comunei Hodac în formula completă. Ioan Feier ales viceprimar

Căminul Cultural din localitatea Hodac a găzduit marți, 12 ianuarie, ședința ordinară a Consiliului Local …