Soluții tehnologice românești, promovate în cadrul ediției aniversare GITEX Dubai Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Soluții tehnologice românești, promovate în cadrul ediției aniversare GITEX Dubai

Reprezentanții Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, au transmis prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că pentru cea de-a 40-a ediție aniversară a Gitex Technology Week Dubai, mai multe companii românești de top, din domeniul IT&C și-au căutat parteneri de afaceri în Orientul Mijlociu, această zonă având resurse financiare deosebite și reunește investitori  și furnizori din întreaga lume.

În perioada 6 – 10 decembrie, nouă firme românești au expus în cadrul pavilionului național, produse și servicii de software, electronică și automatizări, participarea românească la Gitex Dubai fiind organizată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prin programul de promovare a exportului, în colaborare cu Asociația Română pentru Industria Electronică și Software.

Printre domeniile aflate în centrul evenimentului se numără: manufacturare inteligentă, sectorul public, femei în tehnologie, sănătate, finanțe, educație, retail, orașe inteligente și marketing digital.

Fiecare ediție reunește peste 3.500 de companii din aproximativ 50 de țări, expoziția fiind vizitată de peste 140.000 de specialiști din aproape 150 de țări.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE