Home / Business / Ediția a doua a Programului Național de Mentorat

Ediția a doua a Programului Național de Mentorat

Distribuie

Reprezentanții Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș au anunțat că, joi, 10 decembrie, s-a dat startul la înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Programului Național de Mentorat Intensiv pentru Activitățile de Consultanță în Management, în scopul propulsării spre o carieră de consultanță.

Perioada de depunere a aplicațiilor se încheie pe 10 ianuarie 2021, urmând ca evaluarea fișelor de înscriere, afișarea rezultatelor și semnarea contractului de mentorat să se desfășoare până la finele lunii ianuarie.

,,Prima ediție a avut o rată de succes de 100% și toți absolvenții programului de mentorat și-au înființat propria firmă de consultanță. Ca atare, organizatorii își propun și de această dată susținerea tinerilor care își doresc o carieră în domeniu consultanței în management, în vederea programării, elaborării și implementării de proiecte cu finanțări nerambursabile”, au transmis reprezentanții JCI Târgu Mureș.

Programul este gratuit și se adresează cetățenilor români cu vârsta până în 40 de ani, cu experiență de maximum doi ani în domeniul consultanței în management, cât și persoanelor fără pregătire profesională sau academică în domeniu, care își asumă ca, până la final, să înființeze o societate de consultanță.

Structura programului include trei întâlniri de grup și activități online de mentoring săptămânale care să permită o cunoaștere temeinică a domeniului, cu exemple practice, cu un cadru interactiv și inovator, concentrate pe 11 teme și desfășurate pe parcursul a 4 luni, respectiv perioada, 1 februarie – 6 iunie 2021.

,,Organizatorii programului – JCI Târgu Mureș, vă asigură că veți avea acces la cele mai bune informații de la cei mai pregătiți oameni din domeniu pentru a vă dezvolta afacerea. Coordonatorul de mentorat al acestei ediții este Ilariana Maria Jors. Cu  o experiență de peste 10 ani în elaborarea și implementarea de proiecte din fonduri nerambursabile, Ilariana încurajează spiritul antreprenorial, facilitează înțelegerea necesităților clienților și adaptarea serviciilor la piața aflată în plină inovare”, au mai transmis reprezentanții JCI Târgu Mureș.

Formularele pentru înscrierea în program se găsesc pe site-ul JCI Târgu Mureș, www.jcimures.ro  la secțiunea Formulare și Documente și se pot descărca, completa, trimite pe adresa: mentoring.cons@gmail.com.

Alexandra HAJA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.