Hanorace cu fermoar, iată de ce le iubești Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Hanorace cu fermoar, iată de ce le iubești

Fiecare bărbat care se respectă are nevoie în garderoba lui de un hanorac cu fermoar.

Este o piesă vestimentară extrem de versatilă, călduroasă şi uşor de purtat care poate completa în mod inspirat ţinute variate şi pentru ocazii diverse. Astfel hanoracul cu fermoar poate fi folosit pentru a merge la sala de sport, pentru a lua masa în oraş sau pentru ţinute moderne, casual inteligente. 

Hanoracul cu fermoar este o piesă vestimentară excelentă pentru stratificare pe care o poţi încadra în ţinute variate pe tot parcursul anului. Totodată, datorita confortului pe care îl oferă, se poate purta şi în casă. Urmând link-ul https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Hanorace-barbati-12588.html poţi găsi hanorace cu fermoar de toate formele, dimensiunile şi materialele. 

Dacă vrei să faci o impresie bună, iată de ce ar trebui să ţii cont când îţi alegi un hanorac cu fermoar.  

Materialul din care este confecţionat hanoracul

Exact ca şi tricourile, hanoracele cu fermoar pot fi confecţionate din diverse materiale. Este bine, însă, să alegi modelele din bumbac, sau dintr-un un amestec de bumbac şi poliester. Acestea sunt cele mai confortabile, plăcute la atingere şi durabile. În urma spălării nu îşi pierd forma şi, în timp, devin din ce în ce mai moi şi catifelate. Le poţi găsi în varianta cu glugă – ideală pentru drumeţii sau alergări – sau în varianta fără glugă. 

Căptuşeala hanoracului cu fermoar

Dacă vrei un hanorac care să îţi ţină cald, ar fi bine să iei în considerare modelele cu căptuşeală termică care adăugă un strat suplimentar în ţinutele tale de iarnă. Pentru că sunt uşoare, hanoracele fără căptuşeală sunt recomandate pentru sala de sport sau pentru uzura zilnică. 

Caracteristicile unui hanorac cu fermoar

De obicei, hanoracele cu fermoar sunt prevăzute cu o glugă cu un şnur care permite ajustarea si fixarea pe cap. Cele mai bune hanorace sunt prevăzute cu două buzunare frontale, câte unul pentru fiecare mână, iar unele modele au chiar şi buzunare interioare care sunt ideale pentru portofel sau chei. 

Un hanorac cu fermoar clasic are manşete şi un tiv în partea de jos cu nervuri care garantează menţinerea formei. 

Hanorac cu fermoar versus hanorac fără fermoar

Hanoracul poate fi îmbrăcat pe cap, dacă nu are fermoar, sau ca o jachetă, dacă are fermoar. Marea majoritate a bărbaţilor prefera modelul cu fermoar pentru că este mai uşor de îmbrăcat şi de dezbrăcat şi, totodată, mai versatil. Totodată, fermoarul se poate trage în sus sau în jos pentru a regla temperatura atunci când îţi este prea frig sau prea cald. 

Cum poţi purta hanoracul cu fermoar

Cele mai bune hanorace cu fermoar se pot purta în orice ocazie şi cu aproape orice altă piesă vestimentară. Îl poţi arunca peste un tricou, îl poţi pune pe sub o jachetă denim sau din piele, arată excelent cu blugi, pantaloni din stofă, pantaloni lungi sau scurţi, etc. Practic, dacă ai un hanorac de calitate, imaginaţia este singura care te poate limita în a găsi combinaţii vestimentare inspirate în care să îl foloseşti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE