Home / Slider / IMPORTANT. În ce localități mureșene se prelungesc restricțiile

IMPORTANT. În ce localități mureșene se prelungesc restricțiile

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș a transmis luni, 14 decembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în urma modificării ratei de incidență în localitățile din județul Mureș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a adoptat la data curentă, Hotărârea nr. 65, cu următorul cuprins:

,,Articol 1 – Începând cu data de 15 decembrie 2020, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 967/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prin raportare la rata de incidență cumulată a fiecărei localități, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, anexă care va fi actualizată în funcție de evoluţia ratei de incidenţă la nivelul fiecărei unități administrativ teritoriale. Articol 2 – De aducerea prezentei hotărâri la cunoştinţa membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş şi Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă răspunde Serviciul de monitorizare a instituţiilor publice şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Mureş”, se menționează în comunicat.

Situația ratelor de incidență la 1000 de locuitori din localitățile mureșene se regăsește în lista de mai jos:

Rata de incidență mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori: Albești, Aluniș, Apold, Ațintiș, Bălăușeri, Beica de Jos, Bichiș, Bogata, Breaza, Ceuașu de Câmpie, Chețani, Chibed, Coroisânmărtin, Crăciunești, Daneș, Eremitu, Ernei, Fântânele, Ghindari, Glodeni,Gornești, Grebenișu de Câmpie, Gurghiu, Hodoșa, Iclănzel, Lunca, Mădăraș, Măgherani, Mica, Miercurea Nirajului, Nadeș, Neaua, Ogra, Papiu Ilarian, Pănet, Păsăreni,  Râciu, Saschiz, Sânger, Sângeorgiu de Pădure, Sânpetru de Câmpie, Sărățeni, Suplac, Șincai, Tăureni, Vărgata, Vătava, Vețca, Viișoara, Vânători și Voivodeni.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 5 – 18 decembrie: Acățari, Adămuș, Rușii Munți, Șăulia, Gheorghe Doja.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 8 – 21 decembrie: Hodac, Zagăr.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 10 – 23 decembrie: Gălești, Ibănești, Reghin, Sovata, Sânpaul.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 11 – 24 decembrie: Fărăgău.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 13 – 26 decembrie: Bahnea, Chiheru de Jos, Cucerdea, Lunca Bradului, Pogăceaua.

Rata de incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori și mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori, cu măsuri aplicate între 15 – 28 decembrie: Band, Bereni, Brâncovenești, Cozma, Cristești, Ideciu de Jos, Suseni și Ungheni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 5 – 18 decembrie: Crăiești, Corunca, Deda, Gănești, Luduș, Petelea, Sântana de Mureș, Sighișoara, Stânceni, Târnăveni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 8 – 21 decembrie: Băgaciu, Cuci.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 10 – 23 decembrie: Batoș, Iernut, Miheșu de Câmpie și Valea Largă.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 11 – 24 decembrie: Băla și Livezeni.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 13 – 26 decembrie: Răstolița, Solovăstru.

Rata de incidență mai mare de 3/1000 locuitori cu măsuri aplicate între 15 – 28 decembrie: Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sărmașu și Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Oamenii fără adăpost din Târgu Mureș, salvați de îngheț

Odată cu răcirea vremii, Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș în parteneriat cu Poliţia Locală, …