Știi ce accesorii se poartă în acest sezon? Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

Știi ce accesorii se poartă în acest sezon?

Accesoriile au fost întotdeauna elemente care aduc personalitate. Sunt piesele care prin șarm, eleganță, sau opulență conferă ţinutelor stilul aparte.

Dacă vorbim de accesorii, cu siguranță vorbim de bijuterii, ceasuri şi brăţări, curele şi eşarfe, fesuri şi fulare. Par puține, însă realitatea este cu totul alta. Sunt disponibile într-o varietatea generoasă tipuri, modele şi stilurile fapt ce face ca selectarea pieselor potrivite să fie o sarcină cu adevărat provocatoare. Şi totuși, cu parteneri, precum ANSWEAR.ro, selectarea accesoriilor perfecte devine o sarcină chiar plăcută. Revenind la tema principală, în rândurile următoare ne-am propus să descoperim care sunt accesoriile care se poartă în acest sezon.

Accesorii damă  – curele late, mănuşi lungi, eşarfe colorate

Dacă vorbim de doamne lucrurile nu se modifică foarte tare față de sezonul trecut, diferențele nu sunt notabile, însă sunt suficient cât să conferă un vibe proaspăt țintelor pe care ne propunem să le realizăm. În categoria accesorii dama nu lipsesc nici în acest sezon bijuteriile metalice, ceasurile de mână  şi gențile cu personalitatea. Acestea sunt iconice în crearea outfiturilor şi desăvârşirea personalităților. Totuşi, reprezentative  pentru această iarnă sunt: curele late, mănuși lungi şi eşarfe colorate montate  la baza gâtului.

Curele late cu catarame rotunde, pătrate metalice reușesc să insufle vibe dinamic cosmopolit țintelor pe care le completează. Aceste accesorii nu doar că modelează talia şi conferă estetică distinsă, dar reușesc prin personalitate puternică pe care o au să confere orientarea ţinutelor. O curea cu aspect de piele de reptilă cu cataramă lată denotă putere şi rafinament, pe când una cu asimetrie evidente şi decorațiuni împletite realizate manual, inspiră spiritele romantice. Curelele late cu design  minimalist continuă să fie piese de rezistență pentru ţinutele office şi sofisticate.

Mănușile lungi nu sunt doar accesorii termice, sunt şi elemente decorative care creionează ţinutele cu stil. În acest sezon se poartă piesele care se evidenţiază fie prin design, fie prin accesorizare. Sunt în trend mănușile lungi din piele lăcuită care conferă un aer șic, îndrăzneț outfitului. La fel de apreciate sunt şi cele bogate în decorațiuni. Cutele ample, elementele vălurite, pliurile bogate sunt detalii care îmbogăţesc în acest sezon ţinutele. 

Eşarfele colorate, montate la baza gâtului sunt accesoriile care transformă o ţinută banală, în una expresivă. Sunt ușor de reperat, şi dau un plus de încredere celor care le poartă.

Accesorii bărbaţi – mănuşi din piele şi braţări late

Dacă vorbim de accesorii barbati, cele emblematice, rămân în trend. Ceasurile, curelele din piele, fularele groase şi pălăriile sunt câteva dintre piesele nelipsite, care completează în mod natural orice ţinută cu stil. Totuși, acest sezon este creionat în jurul confortului, iar mănuşile sunt piese create pentru a creşte bunăstarea personală şi confortul termic. Cu, siguranță, o pereche de mănuşi din piele netede vor desăvârși o ținută smart distinsă, pe când o pereche de mănuşi cu aspect prespălat vor da energie unui outfit cu linii vintage.

Brăţările late sunt piese nonconformiste care dau nota de eleganță. Bărbații puternici care îşi cunosc atuurile nu se dau în lături de la o brăţară genială, decorată cu elemente discrete. 

Accesoriile sunt elementele care te ajuta să te exprimi, le-ai descoperit pe cele care te reprezintă? 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE